Ford Bronco Sport 2024: Yeni İndirimlerle Şaşırtıcı Fiyatlar!


Spread the love
  • Ford Bronco Sport, kendi sınıfında uygun fiyatlı bir arazi aracıdır.
  • 2024 modelinde fiyatlar yaklaşık 2.000 dolar düşüş gösterdi.
  • Güç kaynağı seçenekleri aynı kaldı ve 1.5 litre üç silindirli ve 2.0 litre dört silindirli motorlar bulunmaktadır.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

Ford Bronco Sport 2024: Yeni Fiyatlar İle Daha Uygun Hale Geliyor

Ford Bronco Sport, büyük kuzeni kadar kaba ve her türlü araziye uygun olmasa da kendi başına etkileyici bir arazi aracıdır. Aynı zamanda beklenenden daha uygun bir fiyata sahiptir ve CarsDirect’in yeni bir raporuna göre daha da uygun hale geleceği söyleniyor.

Yayın, bayilere gönderilen bir mektubun fiyat indirimlerini açıkladığını ortaya çıkardı ve bazı konfigürasyonlar için fiyatları yaklaşık 2.000 dolar düşürdü. Fiyatlar şimdi, ücretler hariç olarak, eskisine göre 1.435 dolar daha az olacak şekilde 29.795 dolardan başlıyor. Diğer iki kesim olan Heritage Edition ve Free Wheeling modelleri, eski fiyatlara göre 1.335 dolar düşüşle 32.365 dolardan başlayacak şekilde fiyatları indirildi. Ford, Outer Banks varyantının fiyatını 1.980 dolar düşürdü ve böylece 33.935 dolarlık bir MSRP’ye sahip oldu.

2024 model yılı için Bronco Sport’a pek çok güncelleme yapılmadı. Free Wheeling kesimi tanıtıldı, Outer Banks ve Badlands kesimleri ise yeni bir deri kaplı direksiyon simidi aldı.

Güç kaynağı seçenekleri değişmedi ve turboşarjlı 1.5 litre üç silindirli motor giriş seviyesi olarak kaldı. Bu motor 181 beygir gücü ve 190 pound-dönüşlük tork üretirken, mevcut turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motor daha güçlü olarak 250 beygir gücü ve 277 pound-dönüşlük tork üretir. Her ikisi de sekiz ileri otomatik şanzıman ve standart dört tekerlekten çekiş ile eşleştirilmiştir.

Ford’un fiyat indirimleri, araçların her yıl daha pahalı hale geldiği bir dönemde hoş bir değişikliktir. Alevli bir off-roader olmasa da, 40.000 dolardan az bir fiyata sağlam yeteneklere sahip bir SUV’nun satışta olduğunu görmek de ferahlık vericidir. Bu özellikle, otomobil üreticisinin daha büyük Bronco’nun giriş seviyesi kesimini düşürdüğü ve başlangıç fiyatını 41.000 dolardan daha fazlaya çıkardığı zaman doğrudur.

Daha fazla haber, özellikler, TTAC’nin görüşleri ve otomobillerle ilgili gerçeğe ulaşan her şeyi ilk elden öğrenmek için TTAC bir üyesi olun.

Recent Posts