2025 GMC Yukon SUV: Yenilikler ve AT4 Trim Güncellemesi


Spread the love
  • 2025 model GMC Yukon SUV’nin teaserı paylaşıldı.
  • Yukon, SUV kategorisinde konumlanan bir araç.
  • 2025 modelinde farlar ve ön cephe değişiklik gösterecek, AT4 trim agresif lastiklerle dikkat çekecek.
  • GMC’nin alt markası AT4, uzun süredir farklı modellerde tercih ediliyor.
  • 2025 GMC Yukon’un tanıtımı 2024’te yapılacak.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

2025 GMC Yukon SUV Tanıtımı

GMC ekibi, gelecek model yılı için geniş kapsamlı 2025 Yukon SUV’sinin teaserini paylaştı.

Yüksek Kaliteli Bir SUV: Yukon

Çaprazlama ile spor arazi aracı arasındaki tanım üzerine çıkan tartışmalardan birçok araç etkilenirken, bazı makineler hâlâ keskin bir şekilde SUV tanımının içinde yer alır. Yukon, bu araçlardan biridir ve Tahoe ikizi ile birlikte Land Rover Defender gibi bazı modellerdir. İnsan taşıma ve ağır römork çekme ihtiyacı olanlar için neredeyse uygun seçeneklerden biri olarak görülen Yukon, SUV kampının tam ortasına dik bir şekilde konumlanır.

Yenilikler ve AT4 Trim

Resimden anlaşıldığı üzere, 2025 model yılında farlar ve ön cepheye bazı değişiklikler getirilecek. Sözde ‘c-çemberi’ aydınlatma imzası biraz düzeltilmiş olsa da hala mevcut. Gündüz farlarının üst ve alt kısımlarını bölen daha fazla renk uyumu sağlanırken, farlar kendileri aynı şekilde tasarlanmıştır. GMC, bu fotoğrafta AT4 modelinin Yukon’unu sergiliyor. Bu da diğer modellere göre daha agresif tüm zemin lastiklerine sahip olacağı anlamına gelir. Burada gösterilen ızgara da, tipik parlak bir görünüm kazandırılmış genellikle parlak bir ızgara yerine daha koyu bir renge sahip, bu da bu aracın bir AT4 olduğunu ortaya koyar. Henüz güç aktarımında bir değişiklik belirtisi yok.

AT4 – GMC’nin Alt Markası

Görünüşe göre GMC’nin AT4 versiyonunun piyasada olması, Sierra kamyonetlerinde seçenek olarak sunulması üzerinden beş yıl geçmiş. Bu benzersiz stili markanın diğer tüm modellerine de uygulaması çok uzun sürmemiş, 1999’da bir Yukon Denali konseptiyle ilk kez ortaya çıktığında 25 yıl önce olduğu gibi bir alt markaya dönüşmesini sağlamıştır. Dikkatli okuyucular aynı zamanda yalnızca bir yıl kadar dayanan Sierra C3 modelini de hatırlayacaklardır, ki bu model daha sonra Denali’den feragat etti.

GMC amblemi taşıyan herhangi bir araçta artık AT4 donanım paketi bulunabilirken, AT4X serisi araçlarla birlikte çetin amortisörler ve sağlam çelik tamponlar gibi bir sonraki off-road performans seviyesine taşınmış durumda. Bu model için 2025 GMC Yukon’un tanıtımı, 2024 takvim yılında yapılacak.

Recent Posts