Ford Bronco Raptor Black Appearance Package Tanıtıldı


Spread the love
  • Ford Bronco Raptor Black Appearance Package, kaslı SUV’a dekal ve boyalı dış trimler ekler.
  • Paket siyaha boyanan birçok dış trim detayı içerir ve mat siyah çelik tampon, çeki kancaları ve koruyucu plakalar ekler.
  • Bronco Raptor’ın performansı aynı kalır; 3.0 litre EcoBoost V6 motor, 418 beygir gücü, 440 pound-fit tork ve dört tekerlekten çekiş sunar.
  • Otomobil Fox adaptif süspansiyon, 37 inçlik lastiklerle 17 inçlik jantlar ve çeşitli off-road ekipmanlarıyla donatılmıştır.
  • İç mekanı 12 inç dijital gösterge paneli, 12 inçlik bir bilgi-eğlence dokunmatik ekran ve kablosuz telefon yansıtma gibi teknolojik özelliklerle zenginleştirilmiştir.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

Ford Bronco Raptor Black Appearance Package ile Tanışın

Ford Bronco Raptor, bayi kar payı olmadan bile zaten yeterince pahalıydı, ancak otomobil üreticisi onu daha da pahalı hale getirmenin bir yolunu buldu. Pazartesi günü güneş tutulmasının karanlığında, Ford Bronco Raptor Black Appearance Package’i duyurdu. 4.995 dolarlık bu seçenek, 90.305 dolarlık (teslimat öncesi) başlangıç fiyatına ekleniyor ve genellikle performans veya yeteneklerini değiştirmeden, kaslı SUV’a dekal ve boyalı dış trimler ekliyor.

Paket, çatı, aynalar, kafes ve çamurluklar da dahil olmak üzere dış trimin birçok bölümünü siyaha boyar. Aynı zamanda mat siyah çelik tampon, çeki kancaları ve koruyucu plakalar ekler. Ford, boyamanın, müşterilerin kendi başlarına yapmış oldukları özelleştirmeleri takip ettiğini, koruyucu plakaları boyamayı da içerdiğini belirtti.

Bronco Raptor’ın performansı, paketle birlikte değişmez. İyi haber ise başından beri çok fazla yardıma ihtiyaç duymadığıydı. Turboşarjlı 3.0 litre EcoBoost V6 motor, etkileyici 418 beygir gücü ve 440 pound-fit tork üretebiliyor ve bunu on vitesli otomatik bir şanzıman aracılığıyla dört tekerleğe aktarıyor. Bu güç aktarma organı, altı saniyenin altında bir 0-100 km/s hızlanma süresine olanak tanırken, Raptor uygun şekilde donatıldığında 4.500 poundluk bir çekme kapasitesine sahip.

Ford ayrıca Raptor’a Fox adaptif süspansiyon, 37 inçlik tüm yol lastiklere sarılmış 17 inçlik jantlar ve ön tarafta 13, arka tarafta ise 14 inçlik tekerlek hareketine sahip bir dizi off-road ekipmanı ekledi. Aynı zamanda iç mekan, 12 inç dijital gösterge paneli, 12 inçlik bir bilgi-eğlence dokunmatik ekran ve kablosuz telefon yansıtma gibi güzel teknolojik özellikler sunuyor.

[Resim: Ford]

TTAC içeriğine abone olarak en son haberleri, özellikleri ve her şeyi ilk defa öğrenin. Blog yazısında hiçbir website veya link bırakmayın.

Recent Posts