Yenilenen Tucson ve Santa Cruz’un Yeni Özellikleri


Spread the love
  • Hyundai, 2024 New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda yeni Tucson ve yenilenmiş Santa Cruz’un tanıtımını yaptı.
  • Santa Cruz, iç ve dış tasarımında yenilikler sunarken XRT donanımı da güçlendirildi.
  • Yenilenen Tucson, yeni tekerlek tasarımları ve iç mekan değişiklikleri ile dikkat çekiyor.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

Yeni York – Hyundai, 2024 New York Uluslararası Otomobil Fuarı’na yeni Tucson ve yenilenmiş bir Santa Cruz minitruck ile damga vurdu.

Santa Cruz Yenileniyor

Santa Cruz, iç ve dış tasarımda yenileniyor. Standart kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto özelliği ekleniyor. XRT donanımı, her türlü araziye uygun lastikler ve ön çekme kancaları ile güçlendiriliyor.

Yenilenme kapsamında, gösterge panelini içeren bir şekilde tasarlanan gösterge panelinin birleştiği şeklinde tasarlanan yeni bir gösterge paneli yer alıyor.

XRT’ler kendi kendine özel bir ızgaraya, ön ve arka fasialara, 18 inç tekerleklere ve amblemlere sahip oluyor. Yaklaşma açısı arttırılıyor ve 36 derecelik bir kamera ve nokta açıklığı izleme ekleniyor.

Diğer modellerin ön ızgarası ve ön fasiası, gündüz farlarıyla birlikte yeniden tasarlanıyor. Müşterilerin şimdi seçebilecekleri yeni tekerlek tasarımları da bulunuyor.

Yenilenen direksiyon simidi ve ses/iklim kontrolleri ile birlikte geldiğinde, yeni bir direksiyon simidi ve yeni ses/iklim kontrolleri yer alıyor. Arka koltuk kol dayama yerleşik bardaklıklara sahip.

Ve daha fazlası – over-the-air güncelleme yetenekleri ekleniyor. USB-C bağlantı noktaları, bir araç içi ödeme sistemi, Hyundai’nin BlueLink+ multimedya uygulaması, dijital anahtar, belirli donanım seçeneklerinde çekme kapasitesi ve bir parmak izi tarayıcısı ekleniyor. İleri dikkat uyarısı artık mevcut.

Yenilenmiş Tucson

Belki de Hyundai’den gelen daha büyük haber, yeni Tucson’ın yenilenmesidir. O da yenileniyor ve yeni tekerlek tasarımları ve ön ve arka aydınlatmada değişiklikler alıyor. Ön ve arka uçlar yeniden şekillendirilerek, yeni fasialar alınıyor. Izgara da yenidir.

Öte yandan, iç mekan da Santa Cruz ile aynı şekilde tasarlanıyor.

Bazı modeller şimdi bir sütun vitesine sahiptir ve kablosuz şarj pedi daha uygun bir konuma taşınır.

Daha küçük diğer değişiklikler arasında, sınırlı donanımda ses azaltıcı laminasyonlu camın eklenmesi bulunuyor.

Santa Cruz ile birlikte, standart kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto eklenirken; ileri dikkat uyarısı, dijital anahtar ve parmak izi tarayıcısı gibi özellikler de sunulmaktadır.

[Görseller: Hyundai]

Recent Posts