2025 Volkswagen ID.7: Özellikler, Fiyat ve Donanım Ayrıntıları!


Spread the love
  • 2025 Volkswagen ID.7’nin özellikleri ve fiyat detayları açıklandı.
  • İki konfigürasyon: Pro S ve Pro S Plus.
  • Donanım özellikleri: 19 ve 20 inçlik jantlar, elektrikli bagaj kapağı, adaptif amortisörler, eğlence ekranı, panoramik cam tavan, Harman Kardon ses sistemi.
  • Güvenlik özellikleri: IQ.Drive yazılımı, park mesafe sensörleri, otomatik acil frenleme, adaptif cruise kontrol.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

Volkswagen’un önceden belirttiği özelliklere göre, 2025 Volkswagen ID.7 yakında burada olacak. VW, üçüncü çeyrekte piyasaya sürülecek aracın lansmanına yaklaşık olarak fiyat detaylarının sunulacağını belirtti.

İki Konfigürasyon sunulacak

Alıcılar, Pro S ve Pro S Plus dahil olmak üzere iki ID.7 donanım seçeneğinden birini seçebilecekler. Standart olarak 82 kWh batarya bulunurken, arkadan çekişli modeller 282 beygir gücü ve 402 pound-fit torka sahip olacaklar. Tüm tekerden çekişli varyasyonlar ise 335 beygir gücü sunacak.

Donanım özellikleri

Volkswagen, 19 inçlik jantlar ve aydınlatmalı logolar donatmıştır. Yakınsama sensörleriyle donatılmış anahtarsız erişim ve elektrikli bagaj kapağı da standart olarak sunulmaktadır. ID.7, büyük bir sedan olup ağırlığı kontrol altında tutmak için adaptif amortisörlere sahip olacak. Pro S modelleri 20 inç jantlara sahiptir.

15 inçlik bir eğlence ekranı ve artırılmış gerçeklik destekli head-up ekran standart olarak sunulurken araç, elektrokromik tonlama özelliğine sahip panoramik cam tavana da sahip olacak. Bu özellik, sürücünün camı bir perde veya kapak olmadan “dondurmasına” olanak sağlar. Pro S donanımında ısıtmalı direksiyon simidi ve 12 yönlü ısıtmalı ön koltuklar bulunmaktadır. Ayrıca, ön yolcular için masaj ve hafıza özellikleri de mevcuttur. Pro S, 14 hoparlör ve bir subwoofer ile 700 watt’lık Harman Kardon ses sistemi ekler.

Güvenlik özellikleri

Standart güvenlik teknolojileri arasında, VW’nin IQ.Drive yazılımı ile yarı otomatik sürüş fonksiyonelliği, park mesafe sensörleri, ön çarpışma uyarıları, otomatik acil frenleme, şerit takip asistanı, şerit ayrılma uyarıları, adaptif cruise kontrol ve arka geçiş uyarıları ile kör nokta izleme bulunur.

Recent Posts