Tesla’nın Full Self-Driving (FSD) Beta Demo Zorunluluğu


Spread the love
  • Tesla’nın sürücü takip sistemleriyle ilgili sorular var.
  • CEO Elon Musk, yeni Tesla modelleri için FSD Beta demosunu zorunlu kıldı.
  • FSD özelliği satın almak isteyenlerin ön ödeme veya aylık ödemeler yapması gerekiyor.
  • Musk, teslimat çalışanlarının sahiplere FSD ve yeteneklerini göstermelerini istiyor.
  • Tesla’nın agresif teslimat hedefleri var, bu da süreci uzatabilir.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

Tesla’nın gelişmiş yardım sistemlerini kullanırken insanları kontrol altında tutmak için kullandığı sürücü takip sistemleri hakkında uzun zamandır sorular soruluyor. Buna rağmen, CEO Elon Musk, yeni Tesla modellerinin tamamının Full Self-Driving (FSD) Beta demosu ile gelmesini zorunlu kıldı ve müşterilere daha fazla hizmet satmak için eleştirileri görmezden gelme eğiliminde gibi görünüyor.

2. Seviye sistemi sürekli olarak sürücünün dikkatini gerektirirken, şaşırtıcı bir otonomi seviyesi sunuyor. Bu emir daha fazla kişinin bu özelliği satın almalarını teşvik edebilirken, Tesla’ya daha fazla veri sağlayacak ve FSD’yi daha iyi hale getirecektir. Yeni sahipler teknolojiyi satın almaya karar verirse, ön ödeme olarak 12.000 dolar veya aylık 200 dolar ödemeler yapmaları gerekiyor. Haberlerde bu özellik hakkında birçok şey duysak da, Electrek, verilerin Kuzey Amerika’da FSD için alım oranının %20’nin altında olabileceğini gösterdiğini belirtti.

Musk ayrıca teslimat çalışanlarının sahipleri FSD ve yeteneklerini göstermek için kısa bir test sürüşüne çıkarmasını istiyor. Bu, mevcut sürecin bir ayrılığıdır ve bazı durumlarda Tesla teslimat sürücüsünün sahipleri teknolojiyi nasıl kullanacaklarını öğrenmek için araçların bilgi eğlence sistemlerindeki eğitim videolarına yönlendirmesi sadece birkaç dakika sürebilir.

Bu hamle muhtemelen Tesla’nın karlılığını artıracak, ancak teslimat sürelerini de uzatacaktır. Otomotiv üreticisinin agresif satış ve teslimat hedefleri var, bu yüzden süreci yavaşlatacak herhangi bir şeyin olumsuz bir şekilde algılanması muhtemeldir, özellikle 2024’ün ilk çeyreğine yaklaştığımız şu dönemde.

[Resim: Tesla]

TTAC insider olun. İlk kez otomobillerle ilgili gerçeğe ulaşan en son haberleri, özellikleri, TTAC yorumlarını ve her şeyi almak için newsletterimize abone olarak sahip olun.

Recent Posts