Tesla’dan CyberHammer: Benzersiz Ödül Programı


Spread the love
  • Tesla, CyberHammer adında özel bir çekiç üretiyor.
  • Çekiç, Tesla’nın yönlendirme programı aracılığıyla ödül olarak verilecek.
  • Şirket önceki tuhaf ödüllerle de dikkat çekti.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

Tesla milyonlarca süper hayranın şirkete olan sevgisini göstermenin başka bir yoluna ihtiyaç duymuyor. Şirket, şirkete kötü söz söyleyen herhangi birisi olduğunda çevrimiçi olarak harekete geçmeye istekli olan sonsuz insan ordularının ötesinde, içki gibi yenilikçi ürünler sunuyor. Şirket şimdi Tesla sevgisini göstermenin başka bir yolunu sunuyor. Baş tasarımcı Franz von Holzhausen, CyberHammer adı verilen bir çekiçin Tesla’nın yönlendirme programı aracılığıyla ödül olarak sunulduğuna dair tweet’leri yakın zamanda paylaştı.

CyberHammer: Tesla’ya Olan Sevgi

Von Holzhausen, Cybertruck’ın kapılarını 2019’daki başlangıç etkinliğinde benzer bir araçla dövdükten sonra bir metal top ile bir pencereyi kırmıştı. Cyberhammer, etkinliği anmak için kafasında “Franz” imzası taşıyor ve çekici mat siyah cilası von Holzhausen’ın kaplanmış Cybertruck’ını yansıtıyor.

Tesla, köşeli çekiçlerden sadece 800 adet üreteceğini söyledi. Bunlar yalnızca sahibinin potansiyel bir alıcıyla paylaşması için bir kod veren otomotiv üreticisinin yönlendirme programında bir ödül olarak mevcuttur. Eğer alıcı alımına devam ederse, yönlendiren Tesla sahibi şarj ya da bir Cyberhammer gibi ödüller için kullanılabilecek krediler alır.

Elektrikli Araç Üreticisinden Çekici Sipariş Etmek İçin Sebep

Bir elektrikli araç üreticisinden nasıl bir çektici siparişi verecek herhangi birinin heyecanlanmasının nedenini merak ediyorsanız, biraz Tesla hayranlarına bakmanız gerekiyor. Muhtemelen bir çok kişinin videolarını göreceğiz; insanların etrafta bulunmayan bir promosyondan mahrum kalan biz şanssızlara eğlence sunacağı için, Cybertruck’larını çekiç kullanarak parça parça etmeye çalıştığı videolardan. Ayrıca şirketin önceki tuhaf ödülleri, Tesla’nın maliyetsiz şarj veya bir Cyberhammer gibi ödüller için kullanılabilecek krediler kazandıran yönlendirme programı dahilindeki Tesla files kısacık şortlar, Tesla hisselerini açığa satmaktan hoşlanan birazcık alay eden tequila ve daha birçok şeyle olumlu sonuçlar verdi. Şirket, en sevilen biralarını tutabilecek Cybertruck temalı bardaklar olan Cyberstein’leri de sunmuştu.

Recent Posts