Otomotiv Düzenlemeleri: Endüstrideki Önemli Konular


Spread the love
  • Otomotiv endüstrisinde düzenleyici konuların önemi vurgulanmış.
  • Kia’nın kurumsal iletişim başkanı James Bell ile düzenleyici ortamın zorluklarına dair röportaj yapılmış.
  • Garaj aydınlatması için ipuçları üzerine Matthew Guy’ın görüşleri paylaşılmış.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

Haber Bülteni: Otomotiv Endüstrisinde Düzenleyici Konular

Regülasyonlar, otomotiv endüstrisinde düzenleyici tarafın ne kadar önemli olduğunu bilmeyenler için bilgi sahibi olanlar için büyük bir öneme sahiptir. İspanya’da test edilen seksi bir spor arabanın iyi bir şekilde yazılmış bir araba incelemesi kadar eğlenceli olmasa da, oldukça önemlidir. Bu, sadece endüstride çalışanlar (veya benim gibi endüstriye bağlı işlerde çalışanlar) için değil, aynı zamanda araba satın alan halk için de önemlidir.

Otomobil üreticilerinin bu işin bu kısmını nasıl yönlendirdiğini daha iyi anlamak için Kia’nın kurumsal iletişim başkanı James Bell ile konuştuk. Bell, Kia ve diğer otomobil üreticilerinin düzenleyici ortamın zorluklarıyla nasıl başa çıktığını, özellikle de her geçen gün dönüp duran yakıt ekonomisi ve egzoz emisyon kurallarıyla ilgili ayrıntılı bir şekilde anlattı.

Garaj Aydınlatması İçin İpuçları

Öte yandan, Matthew Guy “Kullandığımız Şeyler” segmentimiz için garaj aydınlatmasını tartışmak üzere bize katıldı.

Podcast’lerimize  buradan,  Spotify , Apple , Google , Amazon ve iHeart Radio üzerinden ulaşabilirsiniz . Ayrıca buradan da dinleyebilirsiniz.

Müsaadenizle bitirmeden önce, TTAC haber bültenimize abone olarak otomobiller hakkında doğruluğa ulaşan en son haberlerden, özelliklerden, TTAC perspektiflerinden ve her şeyden haberdar olun.

Recent Posts