Yeni Infiniti QX80: Lüks SUV Hakkında Her Şey


Spread the love
  • Yeni Infiniti QX80, QX Monograph konseptine benzer
  • 450 beygir gücünde 3.5 litrelik V6 motor
  • 2025 QX80, ilginç iç tasarım ve teknolojik özellikler sunuyor
  • Yeni QX80’un fiyatı bu yaz satışa sunulacak

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

Yeni Infiniti QX80 Konsepti Gerçek Bir Otomobile Dönüşecek mi?

Konsept araçlar genellikle üretime dönüştürülürken değişikliklere uğrar, ancak yeni Infiniti QX80, otomobil üreticisinin geçen yıl gösterdiği QX Monograph konseptine çok benziyor. Yeni SUV, daha kare şekilli bir tasarıma, daha geniş iç mekana ve daha fazla teknoloji ve lüks malzemelerle güncellenmiş bir iç tasarıma sahip olarak yakın zamanda ortaya çıktı.

Güçlü ve Verimli Bir Motor

Infiniti, önceki nesil QX80’in V8 motorunu, çift turbolu 3.5 litrelik V6 bir motora tercih etti. Yeni düzen, 450 beygir gücü ve 516 pound-fit tork üretiyor ve bunu dokuz ileri otomatik bir şanzıman aracılığıyla arka veya dört tekerleğe iletiyor. İsteğe bağlı hava süspansiyonu, yakıt tasarrufu için otomobili otoyolda 1.2 inç yükseltebilir ve giriş çıkışı daha kolay hale getirmek için park edildiğinde 2.8 inçe kadar düşürebilir.

Yenilikçi İç Tasarım ve Teknolojik Özellikler

2025 QX80, ikili 1.3 inçlik ekranlarla birlikte geliyor ve iklimlendirme ve diğer kontroller için daha küçük bir üçüncü ekranla birlikte sunuluyor. İkinci sıra yolcularının sıcak hissettiği zamanları tespit edebilen yeni bir biyometrik soğutma sistemi gibi ilginç özelliklere sahiptir. Mevcut Klipsch referans Premiere stereo sistemi 24 hoparlör ve 1.200 watt güce sahiptir. Ön başlıklardaki hoparlörler ön koltuk yolcularının navigasyon sisteminden gelen uyarıları duymasını veya bir telefon görüşmesi yapmasını sağlarken arka koltuktaki insanları rahatsız etmez.

Fiyatlandırma ve Satış

Yeni QX80 bu yaz satışa sunulacak. Pure RWD donanım seviyesine sahip bir aracın fiyatı, şaşırtıcı derecede yüksek olan 1.995 ABD doları varış ücretinden sonra 84.445 ABD dolarıdır. Luxe RWD seviyesine sahip bir aracın fiyatı 91.545 ABD dolarından başlar ve bu donanıma dört tekerlekten çekiş eklemek 3.100 ABD doları daha ekler. Sensory donanım seviyesine yükselerek fiyat etiketi 102.640 ABD dolarına çıkar ve en üst donanım seviyesine sahip olan Autograph donanımı 112.590 ABD dolarına mal olur. İki en üst donanım seviyesinde dört tekerlekten çekiş standart olarak sunulur.

Recent Posts