2024 Subaru Crosstrek Wilderness: Off-Road Modası Yakalayan Model


Spread the love
  • 2024 Subaru Crosstrek Wilderness, Crosstrek’in “off-road” versiyonudur.
  • Avantajları: Pratiklik sunar, rahat sürüş ve kontrol sağlar, büyük bilgi-eğlence ekranına sahiptir.
  • Dezavantajları: Daha fazla güç istenir, iç malzemelerin kalitesi düşüktür, bazen motor sesi fazla gürültülü olabilir.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

Bir yolculuk nedeniyle sizlere test ettiğim araçlar hakkında bilgi vermek için biraz geride kaldım, bu yüzden bu hafta iki tanesini birden alacaksınız.

2024 Subaru Crosstrek Wilderness

Crosstrek’in “off-road” versiyonu olan Wilderness, 9.3 inçlik yerden yüksekliği, tüm zemin lastikleri, güncellenmiş süspansiyon ve biraz farklı iç ve dış tasarım özelliklerine sahip.

Avantajlar

  • Diğer Crosstrek modelleri gibi, Wilderness de pratiklik sunuyor. Biraz sıkıcı olsa da kolay kullanıma sahip. Yükseltilmiş yerden yükseklik asfaltta ya da şehir içinde sürüş ve kontrol konusunda pek etkileyeici değil. Diğer Crosstrek modelleri gibi sürüşü rahat. Subaru’nun büyük bilgi-eğlence ekranını hala beğeniyorum.
  • Dezavantajlar

  • Biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı olduğunu hissettiriyor ve bazı iç malzemelerin/plastiklerin kalitesi düşük. Biraz daha fazla güç isterim. Zaman zaman motor sesi açısından biraz fazla gürültülü. Kötülemek istemiyorum ama günümüzün modern arabalarının çoğundan, hatta aynı fiyat kategorisindekilerden daha sessiz değil. Crosstrek Wilderness, temel olarak Crosstrek Premium modelli bir araba, sadece biraz daha dağcı ayakkabılarıyla. Bu kötü bir şey değil. Sizi heyecanlandırmayabilir, ama günümüzde kolay yaşanabilirlik çok önemlidir.
  • [Resimler © 2024 Tim Healey/TTAC.com]

    TTAC haberlerine, özelliklerine, TTAC’nin görüşlerine ve otomobiller hakkındaki gerçeklere ilk ulaşan her şeyi içeren şeyleri almak için TTAC içerisinde yer alın. bültenimize abone olarak.

    Recent Posts