1997 Model Land Rover Defender 110 İncelemesi: Seçkin Çekici


Spread the love
  • 1997 model Land Rover Defender 110 oldukça ilgi çekici ve Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da kullanıma uygun.
  • Araçta LED farlar, alaşım jantlar, yeni direksiyon simidi gibi güncellemeler ve aftermarket Bluetooth stereo sistemi bulunmaktadır.
  • Araçta diferansiyellerde hafif sıvı sızıntıları ve çalıştırmaya başladıktan sonra hafif duman çıkışı gibi kusurlar mevcuttur.

Aşağıdaki makalede daha fazlasını okuyun:

1997 Model Land Rover Defender 110: Gözüme Kelebek Gibi Takılan Bir Araç

1990’ların Land Rover Defender’larına karşı bir zaaflığım olduğunu daha önce de dile getirmiştim. Şimdi ise aklımı kazanma ihtimali olan bir araçla karşı karşıyayım. Fiyatı birazcık tuzlu olsa da 1997 model Land Rover Defender 110 oldukça ilgi çekici.

Direksiyonun sol tarafında olduğu için Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da rahatça kullanılabilir. Turbo dizel motorunun iyi çalıştığı ve yaklaşık 127,000 mil yol yapmış olduğu tahmin ediliyor.

Araç LED farlar, 16 inç Land Rover alaşım jantlar, yeni bir direksiyon simidi ve yaklaşık bir yıl önce sıvıların ve filtrelerin tamamen yenilenmesi gibi güncelleme ve yükseltmelere sahip.

Beş vitesli manuel şanzımana sahip olması kalbimi hoplatsa da, motorun yanı sıra frenlerin ve güç direksiyonunun da düzgün çalıştığı görülüyor. Tavan kaplaması yeni ve göstergeler işlevini yerine getiriyor.

Rostolu olmadığına dair bilgilere göre araçta aftermarket bir Bluetooth stereo sistemi de bulunuyor. Ayrıca aracın üzerinde nispeten yeni çamur lastikleri mevcut.

Aracın Bazı Kusurları Var

Araçta bazı küçük eksiklikler de yok değil. Diferansiyellerde hafif sıvı sızıntıları ve çalıştırmaya başladıktan sonra hafif bir duman çıkışı mevcut.

Eğer fiyatı Dark Horse Mustang’den biraz daha ucuz olsaydı, bu Teksas merkezli dört tekerlekliye hemen atlamış olurdum. Kendinizi benzer şekilde hissediyorsanız buraya tıklayın.

Recent Posts