Amazon Prime Video ve MotorTrend ile Warner Bros. Discovery İşbirliği


Spread the love
  • Warner Bros. Discovery, Amazon Prime Video ve MotorTrend ile anlaştı.
  • Amazon Prime Video’nun popüler yapımları Avrupa pazarında WBD ile yayınlanacak.
  • WBD, geniş içerik yelpazesini farklı markalar ve pazarlarla sunmayı hedefliyor.
  • WBD EMEA Grup İçerik Başkan Yardımcısı Myriam Lopez-Otazu yorumladı.
  • Sekiz yeni dizi, çeşitli kanallarda geniş bir doğaçlama içerik seçeneği sunacak.

Warner Bros. Discovery, Amazon Prime Video ve MotorTrend ile anlaştı

Warner Bros. Discovery (WBD), yeni içerik anlaşmaları yaparak Avrupa pazarında portföyündeki doğaçlama dizilerin sayısını artırdı. Amazon Prime Video’nun orijinal yapımları olan The Grand Tour ve Clarkson’s Farm’ı satın alan WBD, bu dizileri Avrupa’daki televizyon ağlarında yayınlayacak.

Amazon Prime Video’nun popüler yapımları WBD ile Avrupa pazarına giriş yapıyor

İlk iki sezonu ile The Grand Tour ve Clarkson’s Farm, Amazon MGM Studios Distribution aracılığıyla WBD’ye satıldı. The Grand Tour, TTV ve Metro adlı Polonya televizyon ağlarında yayınlanacakken, TVN Turbo’da da gösterime girecek. İtalya’da ise The Grand Tour MotorTrend platformunda, Clarkson’s Farm ise DMAX’de yer alacak.

WBD, çeşitli markaları ve pazarları kapsayan geniş içerik yelpazesini sunma hedefinde

WBD, bu anlaşmalarla Avrupa’daki televizyon ağlarında daha geniş bir içerik seçeneği sunma amacında olduğunu belirtti. Böylece izleyicilere portföyündeki farklı kanallarda daha çeşitli içerikler sunulacak.

WBD EMEA Grup İçerik Başkan Yardımcısı Myriam Lopez-Otazu yorumladı

WBD EMEA Grup İçerik Başkan Yardımcısı Myriam Lopez-Otazu, “Avrupa’daki televizyon ağlarımızda sekiz heyecan verici gösterinin yer alacağını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu gösteriler, halkın ilgisini çekmek için tüm özelliklere sahip ve farklı markalar ve pazarlarımızın bir parçası olarak sunabildiğimiz için mutluyuz. Kanallarımız için en iyi içerikleri lisanslama konusunda sürekli olarak arayış içindeyiz ve çeşitli ve eğlenceli doğaçlama dizi seçkisi, izleyicilere çeşitlilik ve kaliteli içerik sunma taahhüdümüzü yansıtıyor.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Sekiz yeni dizi, çeşitli kanallarda geniş bir doğaçlama içerik seçeneği sunacak

Toplamda sekiz dizi, ekstra 180 saatlik ekranda süre sunacak ve geniş bir doğaçlama içerik seçkisi sunacak. The Repair Shop Australia ve Teen First Dates gibi yapımlar da bu anlaşma kapsamında yer alacak. Her ikisi de Warner Bros. International Television Production tarafından üretilen diziler olan The Repair Shop Australia, İngiltere, Norveç, İtalya ve Orta Avrupa’da FTA ve ödeme kanallarında yayınlanacak. Öte yandan Teen First Dates, Norveç ve İtalya’da FTA ve ödeme kanallarında yayımlanacak.

Recent Posts